L’acció de Càritas la duen a terme persones voluntàries.

Fomentem l’acció i la formació del voluntariat, que sustenta el que fa Càritas, des d’un compromís responsable en el servei.

El voluntariat constitueix el pilar bàsic i insubstituïble de l’acció de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat. Totes i cadascuna de les 911 persones voluntàriestestimonien el compromís de la comunitat cristiana i del conjunt de la societat en la defensa de la dignitat de les persones i la construcció d’una nova realitat.

Itinerari d’Acompanyament al voluntariat

  • Acollida i Orientació

  • Incorporació al servei

  • Acompanyament i formació continuada

    Reunions d'equip, trobades de voluntariat, formacions...

Vull ser voluntari!

Proposta formativa

07oct16:3018:30Taula Rodona: Defensem el Treball DecentAmb aquesta jornada es volem denunciar la precarietat que pateix el món del treball i la necessitat urgent d’adoptar les mesures necessàries per aconseguir que el treball sigui una realitat accessible per a totes les persones.

19oct09:3013:00Curs Bàsic de Voluntariat a Molins de ReiCurs bàsic de Voluntariat, adreçat als nous voluntaris de Càritas que s'han incorporat recentment o que encara no l'hagin realitzat.

26oct09:3013:00Curs Bàsic de Voluntariat a Molins de ReiCurs bàsic de Voluntariat, adreçat als nous voluntaris de Càritas que s'han incorporat recentment o que encara no l'hagin realitzat.

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

    Lorem ipsum

Notícies

Dia Internacional del Voluntariat

Els voluntaris, un moviment imparable disposats a seguir canviant el món

El vostre compromís millora el món

L’acció de Càritas Diocesana ha beneficiat 20.302 persones. Una situació de precarietat que es va cronificant en les més de 7.300 llars ateses durant el 2017.

IV Trobada de Càritas Catalunya a Lleida

1.200 voluntàries i voluntaris de les 10 Càritas diocesanes amb seu a Catalunya hi van participar.

‘Càritas Al Teu Costat’

informa’t de tot el que fem

Fes un donatiu Make a member
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Quant voleu aportar?
Particular
Empresa
X