Comunicat de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat

Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat es suma al comunicat emès pels bisbes catalans.

A arrel dels fets i la situació que s’està vivint a Catalunya aquests últims dies, Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat es vol sumar al comunicat que els diferents bisbes de Catalunya, han fet públic al respecte:
Nota de la Conferència Episcopal Tarraconense

En aquests dies, demanem a tots els catòlics que preguin, que demanin la benedicció de Déu sobre Catalunya, que viu un moment delicat de la seva història.

Demanem també a Déu per totes les persones que tenen la responsabilitat en el govern de les diferents administracions públiques, de la gestió del bé comú i de la convivència social.

L’Església vol ser ferment de justícia, fraternitat i comunió, i s’ofereix per ajudar en aquest servei en bé del nostre poble.

Animem tothom, especialment els laics cristians, a ser responsables i compromesos en la vida pública, per avançar en el camí del diàleg i de l’entesa, del respecte als drets i les institucions i de la no confrontació, ajudant que la nostra societat sigui un espai de germanor, de llibertat i de pau.

Que el seny i el desig de ser justos i fraterns ens guiï a tots.

 

Barcelona, 20 de setembre de 2017

També la taula del tercer sector, de la que forma part Càritas Catalunya, va emetre el dia d’ahir, una nota sobre aquesta situació
Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X