Mn. Anton Roca, nou delegat episcopal de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat

Es celebra el primer consell de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat amb la presència del nou delegat episcopal, Mn. Anton Roca.El Consell de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat es va reunir el passat dijous dia 29 de novembre iniciant la reunió amb la presència de Mon. Agustí Cortes, Bisbe de Sant Feliu de Llobregat, que va presentar de manera oficial al consell, el nomenament del nou delegat episcopal de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, Mn. Anton Roca, que havia exercit, fins al moment, de vicari episcopal. Mn. Anton Roca és rector de la parròquia de Sant Mateu de Vallirana i de la parròquia de Sant Joan d'Olesa de Bonesvalls.

Mn. Anton, va manifestar la seva voluntat de treballar amb Càritas al servei de les persones que més ho necessiten de la nostra diòcesi, i de la il·lusió i la motivació que sentia per el nou Càrrec.
No s'accepten més comentaris
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | + INFO