Pregària a Martorell, Si cuides el Planeta combats la Pobresa

2017-10-07 20:15
Pregària, en el marc de la campanya "Si Cuides el planeta combats la Pobresa". S'han organitzat diferents oracions i celebracions per pregar per la cura de la casa comuna i per les persones que en pateixen les conseqüències.


Dia: 7 d'octubre del 2017
Hora: 20:15 h
Lloc: Església de Crist Salvador

Càritas, Justícia i Pau i Mans Unides proposem fer una celebració comunitària, a cada parròquia/ciutat, al voltant del dia 4 d’octubre, festivitat de Sant Francesc d’Assis, personatge que inspira la encíclica “Laudato Si” del Papa Francesc.

Aquestes entitats, amb presència a la Diòcesi, convoquem a les comunitats parroquials i a les persones i grups que les formen, a una trobada/celebració per compartir una reflexió i pregària a favor de la cura del planeta i de la conversió personal i comunitària cap a una nova manera de viure. Volem compartir la necessitat d’entendre que les persones i el medi natural som part d’un tot, obra de Déu, que es malmet acceleradament i que els més perjudicats en són directament sempre les persones que viuen en els entorns més desafavorits del planeta, però també nosaltres i el nostre entorn més proper.

No s'accepten més comentaris
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | + INFO