Una nova edició del Pa amb Oli solidari de Càritas Interparroquial de Molins de Rei

Al voltant de 130 participants i 1.560€ recaptats, que es destinaran a l’associació GUEOPIC


El passat divendres dia 7 de juny es va celebrar al menjador del col·legi Manyanet de Molins de Rei la desena edició del PA AMB OLI SOLIDARI, organitzat per Càritas Interparroquial de Molins de Rei. Hi van participar 130 persones, que van compartir un àpat auster compost de pa, oli, sal o sucre, olives, aigua, una poma i un tros de coca; tots aquests productes donació de diversos establiments de la Vila.

Abans de l’àpat, però, els assistents van poder escoltar la presentació del projecte al qual aquest any es dedicaven els beneficis: GUEOPIC ( Atenció a les persones amb dificultat comunicativa). A càrrec del president de l’associació el Sr. Dani Andreu.

De la venda dels tiquets i altres donatius es van recollir 1.560€ que es destinaran a aquest projecte. L’acte va ser organitzat pels voluntaris de Càritas i va comptar també amb la participació de diversos representants de l’Ajuntament de la Vila i del director i sotsdirectora de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, en Ramon E. Carbonell i na Conxa Marqués.
No s'accepten més comentaris
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | + INFO