Triar com ens alimentem és un dret, no un privilegi

Amb la targeta prepagament (Jo com tu), qualsevol persona podrà triar què comprar al seu establiment habitual d’acord amb les seves necessitats alimentàries, familiars o culturals. És hora de canviar la mirada.

Triar com ens alimentem és un dret, no un privilegi

Amb la targeta prepagament (Jo com tu), qualsevol persona podrà triar què comprar al seu establiment habitual d’acord amb les seves necessitats alimentàries, familiars o culturals. És hora de canviar la mirada.

logotip campanya

És hora de veure i entendre el moment crític en què ens trobem

La crisi derivada de la COVID-19 està empitjorant les condicions de vida de moltes persones.
Amb la Campanya JO COM TU, a Càritas treballem perquè tothom pugui comprar a qualsevol establiment d’alimentació els productes que vulgui d’acord amb les necessitats alimentàries, familiars o culturals que tingui.

Imagina no poder triar què has de menjar

Aquesta és la realitat de moltes persones en situació de pobresa. Per això, volem distribuir la targeta [Jo com tu]: una targeta bancària de prepagament que permet comprar amb autonomia als establiments comercials d’alimentació.

Per fer-ho possible, necessitem la teva ajuda. La teva col·laboració farà que les famílies ateses puguin triar què volen menjar, comprar amb autonomia i recarregar la targeta [Jo com tu].

imatge tarja jo com tu

A Càritas et necessitem! Amb la teva ajuda, totes les persones ateses podran triar, com tu, què volen menjar. Col·labora-hi!

“El dret a l’alimentació és el dret a tenir accés a una alimentació adequada i suficient, i que garanteixi una vida física i psíquica, individual i col·lectiva, lliure d’angoixes, satisfactòria i digna.”

Jean Ziegler

Ex-relator especial de les Nacions Unides per al dret a l’alimentació

menjar

 

Les persones en situació de pobresa tenen els mateixos drets que nosaltres. És hora de dignificar-ne l’accés a l’alimentació i que puguin triar què mengen, mantenint els hàbits de compra i garantint una alimentació saludable i adequada, adaptada a les necessitats de les diferents edats, creences o dietes. Alhora, promourem el comerç local, ja que podran continuar comprant als punts habituals i no hauran de deixar de fer-ho perquè no tenen ingressos. I tot això, gràcies a la targeta [Jo Com Tu]. Col·labora per fer-ho possible.

persones
Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X