fbpx

Avís legal

El domini www.caritassantfeliu.cat és propietat de CÀRITAS Diocesana de Sant Feliu de Llobregat (des d’ara, CÀRITAS DSF), organisme oficial no governamental i sense ànim de lucre de l’Església diocesana, dedicat a promoure, orientar i coordinar l’acció caritativa i social en la pròpia Diòcesi. S’integra a Càritas Catalunya i és membre de la Confederació de Càritas Espanyola.

Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat

Carrer Armenteres, 35

08980 Sant Feliu de Llobregat

NIF R0801973 I

Inscrita el 4 setembre 2013 a la Secció especial (Catòliques) del Registre d’Entitats Religioses del Ministeri de Justícia amb el número d’inscripció 021844 (número d’inscripció antic: 8655-/-SE/C)

Telèfon: 93 652 57 70
secretaria@caritassantfeliu.cat

Mitjançant el present avís legal s’informa als usuaris de les condicions generals aplicables a la utilització o consulta dels serveis que es faciliten a través d’aquesta Web. La utilització o consulta dels serveis indicats suposa per part dels visitants o usuaris la plena acceptació i sense reserves de les condicions que s’exposen en el present avís legal. El visitant es compromet a utilitzar aquesta Web i els serveis que s’hi ofereixen de conformitat a la llei, a les presents condicions generals, a la moral i bones costums generalment acceptades i a d’ordre públic.

Es prohibeix la utilització del correu electrònic per activitats d’enviaments comercials no sol·licitats.

CÀRITAS DSF es reserva la facultat, en tot moment i sense necessitat de previ avís, d’efectuar modificacions al present avís legal, a la informació continguda a la seva web o en la configuració d’aquesta. Així mateix, es reserva el dret a suspendre temporalment, i sense previ avís, l’accessibilitat a la pàgina web.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts que es publiquen a través del present portal, incloent les fotografies, imatges, logotips, vídeos, textos o dissenys gràfics son titularitat de CÀRITAS DSF o de tercers que ens han autoritzat el seu ús. Tots els drets estan reservats.

En cap cas, l’accés a la pàgina web implica la renúncia o cessió de tals drets, ni confereix cap dret d’utilització, modificació, distribució, reproducció o explotació sense que es disposi prèviament del consentiment escrit i exprés del seu titular. En aquest sentit, ens reservem les accions oportunes.

Enllaços

El Portal posa a la disposició dels Usuaris enllaços a altres pàgines, que permeten als Usuaris accedir a llocs i pàgines web titularitat de tercers. La instal·lació d’aquests enllaços al Portal té per únic objecte facilitar als Usuaris la recerca de continguts i serveis disponibles a Internet, així com l’accés a la informació.

El fet d’incloure enllaços no implica l’existència de cap relació entre CÀRITAS DSF i el propietari de la pàgina web enllaçada, com tampoc l’acceptació i aprovació per part de CÀRITAS DSF dels seus continguts i/o serveis, essent el seu propietari l’únic responsable dels mateixos.

Exclusió de Responsabilitat

CÀRITAS DSF ha adoptat les mesures físiques i tècniques necessàries per tal de mantenir un nivell de seguretat adequat al tipus de dades tractades i evitar la seva pèrdua, alteració o tractament no autoritzat.

No obstant això, no podem garantir que en un moment donat es puguin produir interrupcions o errors de funcionament, falta de disponibilitat i/o continuïtat del lloc web o bé que, el portal o servidor d’allotjament estiguin lliures de virus o d’altres elements que puguin causar danys o alteracions al seu sistema informàtic. En aquest sentit, declinem qualsevol tipus de responsabilitat.

Política de Privacitat

Les dades personals que ens facilita quan contacta amb nosaltres per qualsevol mitjà (correu electrònic, telèfon) son tractades de forma confidencial i incloses als fitxers de CÀRITAS Diocesana de Sant Feliu de Llobregat que han estat inscrits al Registre General de Protecció de Dades. Aquestes dades s’utilitzaran per atendre les seves consultes i facilitar-li la corresponent informació i no es comunicaran a tercers sense la seva autorització.

En relació a les dades que es recopilen de forma automàtica quan visita el portal, li recomanem que visiti l’apartat de Cookies

Si utilitza el formulari de “Fes-te soci” les seves dades s’utilitzaran per a la gestió econòmica de les donacions dels socis, sòcies i donants a fi de poder contribuir al desenvolupament dels programes i accions socials de la Diòcesis de Sant Feliu, així com per a l’enviament d’informació relacionada amb les nostres activitats i la realització d’estadístiques. Aquestes dades es podran comunicar a l’Agència Tributaria en compliment de la normativa fiscal comptable.

Es posa en coneixement de les persones interessades que poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i limitació o oposició del tractament de les seves dades personals, mitjançant petició escrita dirigida al responsable de seguretat de l’entitat, acompanyada de la còpia d’un document oficial d’identificació (DNI, NIE o passaport) dirigit a la direcció Carrer Armenteres, 35 08980 Sant Feliu de Llobregat o bé al correu electrònic lopd@caritassantfeliu.cat.

Si no hagués obtingut satisfacció en l’exercici d’aquests drets, la persona interessada podrà presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agdpd.es)

Llei i jurisdicció aplicable

El present avís legal i la resta de condicions d’aquest portal estan sotmesos a la normativa espanyola i a la jurisdicció dels tribunals i jutjats de Sant Feliu de Llobregat.

Última actualització Maig 2018.

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència Ucraïna
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X