ACOLLIDA i ACOMPANYAMENT

Escoltem, orientem i acompanyem les persones en els seus processos de millora personal perquè se sentin part activa de la societat.

Donem recolzament a la cobertura de les necessitats bàsiques de les persones que acompanyem, amb ajudes econòmiques o en espècies.

INFÀNCIA,
ADOLESCÈNCIA
i FAMÍLIA

El programa d’infància i adolescència pretén donar resposta a una realitat de crisi en què els menors acaben patint-ne moltes vegades les conseqüències. Aquesta resposta es tradueix principalment en serveis de caire preventiu, que afavoreixen el desenvolupament harmònic i integral dels infants i adolescents atesos per Càritas.

FORMACIÓ i
INSERCIÓ LABORAL

Acompanyem a les persones en la millora de les seves competències i formació per facilitar processos de desenvolupament sociolaboral.

SENSE LLAR i
HABITATGE SOCIAL

Treballem per a la qualitat de vida de les persones en situació d’exclusió social, promovent models i processos de canvi i millora.

Donem recolzament i protecció a les persones i famílies en situacions econòmiques i/o socials que poden portar a la pèrdua de la llar. Afavorim l’accés a un habitatge que els permeti iniciar un projecte de vida inclusiu i digne.

MOBILITAT HUMANA

Vivim un moment històric en què mai s’havien donat tants desplaçaments de persones i de pobles, i des de Càritas estem atenent de manera transversal aquesta realitat doncs les lleis d’estrangeria provoquen la vulneració de molts drets humans i socials.

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X