Aliments Solidaris inaugura els nous locals

Els nous locals, permetran poder fer una atenció i una acollida més digne a les persones adreçades a Aliments Solidaris.

Aliments Solidaris, és el centre de distribució d’aliments per a famílies amb pocs recursos del municipi de Sant Boi de Llobregat. Es va crear al 2013 per unificar els diferents serveis de repartiment d’aliments que hi havia a la ciutat, i en forma part Càritas Arxiprestal de Sant Boi, Ajuquart, l’Església evangèlica Llibertat, l’Església evangèlica Rey de reyes, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat. Funciona amb la modalitat de supermercat, de manera que les persones disposen d’un nombre de punts que poden bescanviar per els productes alimentaris de primera necessitat, que troben a la botiga d’aliments solidaris.

El projecte funciona gràcies a la dedicació d’uns 90 voluntaris, que s’encarreguen del funcionament del servei i d’acollir  a les persones, que són derivades per els Serveis Socials de l’Ajuntament. Aquest fet, ha estat precisament el que ha motivat el canvi als nous locals, poder disposar d’uns espais més adients i en condicions, per dignificar l’acollida i l’atenció a aquestes persones.

En l’acte d’inauguració hi van participar Miguel Ángel Calabria, president de l’Associació Aliments solidaris, Josep Muñoz gerent dels serveis de Benestar social de la Diputació de Barcelona i Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat. En les diferents intervencions, es va destacar la importància de vetllar per la dignitat i els drets de les persones i l’agraïment per el treball d’un nombre tant important de voluntaris.

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X