Aquàlia asumeix el cost de l’aigua de la Llar Magdalena Bonamich de Molins de Rei

L’empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües de Molins de Rei, es fa càrrec del consum d’aigua d’aquest equipament de Càritas Sant Feliu, que acull 8 persones.

Conxa Marqués, sot-directora de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat i Maria Planas, Coordinadora de Càritas parroquial de Molins de Rei, han de rebut de Manel Gómez, delegat de Barcelona-Girona d’Aqualia (empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües d’aquesta ciutat) una aportació de 1.437,00 euros. Aquesta quantitat correspont al consum de l’aigua del 2016 d’aquest equipament de Càritas per a persones sense llar. Actualment, la Llar Magdalena Bonamich acull a 8 persones.

El delegat d’Aqualia ha explicat que aquesta aportació econòmica s’emmarca en el compromís global de l’empresa per aportar les solucions, no només tècniques, sinó també socials, en benefici dels ciutadans. “La gestió de l’aigua no suposa només donar resposta a les necessitats tècniques dels municipis en la seva demanda d’aigua en quantitat i qualitat suficient. La prestació d’un servei públic com aquest també implica prestar-lo atenent als criteris de desenvolupament sostenible, la conservació dels recursos i la conscienciació amb els problemes socials dels ciutadans”. Manel Gómez ha explicat que el conveni subscrit per a l’any 2016 s’ha renovat per al 2017. Aquesta aportació a Cáritas de Molins de Rei es suma a d’altres mesures socials, com l’ajuda a les famílies que no poden fer front al pagament de la factura de l’aigua.

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X