Caritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat signa un conveni amb l’empresa Àltima

Càritas Diocesana i l’empresa Àltima de serveis funeraris, han signat un conveni de col·laboració i suport al projecte Matern Infantil del Prat de Llobregat.

A través del Programa “Entitats amb Cor” de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, l’empresa de serveis funeraris Àltima i Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, han signat un conveni de col·laboració, en que l’esmentada empresa farà una aportació econòmica en benefici del projecte Matern Infantil del Prat de Llobregat. Aquest projecte d’atenció i suport a la família, focalitza la seva intervenció en la mare i el fill de 0 a 3 anys, amb l’objectiu d’optimitzar la seva funció marental, per tal d’afavorir els canvis necessaris en la seva relació amb l’entorn.

Aquest conveni també estableix altres possibilitats de col·laboració i també de difusió de les activitats de Càritas a través dels mitjans de comunicació propis de l’empresa, així com la possibilitat de fer accions conjuntes en aquest sentit. La durada inicial del conveni és per un any.

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X