Celebrem el Nadal!

En aquests dies tant propers al Nadal, des de Càritas us volem desitjar un molt Bon Nadal i que passeu uns dies envoltats d’aquells que us estimen.


Pensant en els nostres germans i en totes aquelles persones que no gaudeixen de tantes oportunitats i pateixen, volem alçar la veu i denunciar la necessitat d’avançar cap a un model de societat més justa i fraterna, on totes les persones tinguin garantits els seus drets i la seva dignitat. Hem de ser valents i compromesos i sortir a trobar a l’altre, per deixar la nostra empremta, d’amor i solidaritat.

Des dels diferents projectes de Càritas, també hem volgut celebrar el Nadal per il·luminar, encara que sigui una mica, les vides, les preocupacions i els patiments de les persones que atenem en el dia a dia dels nostres projectes.
Les mares del matern Infantil del Prat de Llobregat, van participar amb altres entitats en una iniciativa que ha consistit en guarnir amb arbres de Nadal el Barri de Sant Cosme, les mares van participar en l’elaboració i la col·locació dels guarniments.

Els reforços educatius dels diferents municipis, han anat celebrant el Nadal amb els infants de maneres ben diverses, com el de Vilanova i la Geltrú que va poder gaudir amb una activitat a la pista de gel ubicada al centre de la ciutat, on les nenes i els nens van poder patinar i divertir-se durant una bona estona. A Vilafranca del Penedès el protagonista de la festa del reforç va ser el Tió, i un taller de manualitats Nadalenques. Aquestes activitats són una molt bona oportunitat per poder establir un vincle positiu amb els infants i les seves famílies.

El Tió també va ser l’eix de l’activitat organitzada per Càritas de Sant Quinti de Mediona, un tió solidari que va servir per obtenir recursos per a poder seguir desenvolupant la seva acció social.

També els voluntaris i treballadors de Càritas Diocesana i de les diferents Càritas parroquials, han aprofitat aquests dies propers a Nadal per trobar-se i treballar els missatges de sensibilització de la campanya d’aquest any. A Càritas Diocesana es va realitzar una trobada amb el Bisbe Agustí Cortés, altres Càritas parroquials com la de Vilafranca del Penedès o la de Sant Joan Despí entre d’altres, també van fer les seves celebracions de Nadal.

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X