Comunicat de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat

Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat es suma al comunicat emès pels bisbes catalans.

A arrel dels fets i la situació que s’està vivint a Catalunya aquests últims dies, Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat es vol sumar al comunicat que els diferents bisbes de Catalunya, han fet públic al respecte:
Nota de la Conferència Episcopal Tarraconense

En aquests dies, demanem a tots els catòlics que preguin, que demanin la benedicció de Déu sobre Catalunya, que viu un moment delicat de la seva història.

Demanem també a Déu per totes les persones que tenen la responsabilitat en el govern de les diferents administracions públiques, de la gestió del bé comú i de la convivència social.

L’Església vol ser ferment de justícia, fraternitat i comunió, i s’ofereix per ajudar en aquest servei en bé del nostre poble.

Animem tothom, especialment els laics cristians, a ser responsables i compromesos en la vida pública, per avançar en el camí del diàleg i de l’entesa, del respecte als drets i les institucions i de la no confrontació, ajudant que la nostra societat sigui un espai de germanor, de llibertat i de pau.

Que el seny i el desig de ser justos i fraterns ens guiï a tots.

 

Barcelona, 20 de setembre de 2017

També la taula del tercer sector, de la que forma part Càritas Catalunya, va emetre el dia d’ahir, una nota sobre aquesta situació
Fes un donatiu Make a member
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
What are you?
Particular
Empresa
X