Cultura a l’abast de tothom

En el marc del programa Apropa Cultura i amb el suport de la Diputació de Barcelona, prop de 125 persones que participen en alguns projectes de Càritas a l’Alt Penedès i al Garraf , van poder gaudir d’espectacles culturals a Barcelona.

Els passats dissabtes 11 de novembre i 2 de desembre, diversos grups d’Infants participants dels reforços educatius que Càritas desenvolupa a Vilafranca del Penedès i a Vilanova i la Geltrú, amb els seu pares, van poder assistir a diversos espectacles. En grups i dies diferents els infants van poder presenciar un dels següents espectacles, Renard o el llibre de les Bèsties  al Teatre lliure, Tocats per la OBC a l’Auditori de Barcelona, i un espectacle de màgia del Mag Lari al Teatre Condal.
També han participat de les activitats, algunes de les famílies que participen del programa d’habitatge social de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat i homes participants del Centre d’Acollida Abraham per a homes sense llar.
Gràcies a la Diputació de Barcelona, que ha cobert el transport fins a Barcelona, i a les entrades a preu reduït que han assumit les Càritas parroquials, aquests infants i adults han pogut gaudir d’una estona de cultura i de lleure, que segurament no haguessin pogut permetre’s fora del marc d’aquesta proposta.
Tot i les situacions de precarietat i les preocupacions d’algunes de les persones que s’apropen a Càritas, la música, la màgia, la diversió… tenen grandesa de poder arribar i emocionar a qualsevol, de fer-nos gaudir sigui quina sigui la nostra realitat. Que tothom pugui tenir accés a experimentar la màgia de la cultura, la música i el teatre, ens ajuda a fer un món menys desigual, on totes les persones puguin tenir les mateixes oportunitats.

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X