El Consell Comarcal de Garraf signa un conveni per donar suport a les Càritas de la comarca

Les Càritas parroquials de Sitges, Cubelles i Vilanova, canalitzaran el suport econòmic a través dels seus projectes de distribució d’aliments a la comarca del Garraf.

El Consell Comarcal del Garraf va signar, dijous passat, convenis de col·laboració amb la Creu Roja, Càritas i l’Associació de Persones amb Discapacitat, en el marc del Programa complementari de serveis socials bàsics, cohesió social i emergència energètica de la Diputació de Barcelona.

El suport del Consell Comarcal del Garraf a les entitats del tercer sector s’emmarca en el Pla de Mandat que considera les polítiques socials, d’ocupació, d’habitatge i de lluita contra la vulnerabilitat alimentària com una prioritat del govern.

En roda de premsa, Glòria Prieto, presidenta del Consell Comarcal del Garraf va explicar que “és un goig poder contribuir als projectes d’aquestes tres entitats a través del programa de cohesió social de la Diputació de Barcelona” i va explicar que els convenis signats formen part de “l’objectiu del Pla de Mandat de col·laborar amb entitats i, juntament amb elles, sumar esforços pel benestar de la societat”.

Càritas Diocesana de Sant Feliu, per la seva part, desenvoluparà el
projecte “Centres de distribució d’aliments a la comarca del Garraf”,
amb l’objectiu de garantir un complement a l’alimentació bàsica de les
famílies derivades dels serveis socials dels municipis de Vilanova i la
Geltrú, Sitges i Cubelles, que es troben en una situació de
vulnerabilitat. Donada la situació actual, aquest tipus de projectes que intenten cobrir les necessitats més bàsiques de les persones més desafavorides, continuen sent necessaris. Càritas amb tots els seus voluntaris, continua lluitant per que es garanteixin drets tant bàsics per les persones, com són l’alimentació, l’habitatge, la sanitat, l’educació…

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X