Empreses solidàries

Acció de sensibilització de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, en la jornada de portes obertes de Juvé & Camps.

El passat dijous 12 d’Octubre, Càritas va estar present a la jornada de portes obertes de Juvé & Camps, a Sant Sadurní d’Anoia. Els donatius dels visitants de la bodega i el donatiu posterior de l’empresa aniran destinats als projectes que la Càritas de Sant Sadurní d’Anoia porta a terme al territori.

Càritas Diocesana de Sant Feliu agraeix a la familia Juvé, als treballadors que ens vam acompanyar durant la jornada, i a tots els visitants de la bodega, la seva generositat i compromís amb les persones més vulnerables del territori.

Aquest tipus de col·laboracions amb el sector empresarial són fonamentals per a promoure una societat més justa i solidària. Des de Càritas considerem que les empreses són agents indispensables per a la creació de justícia i benestar social, i que, treballant plegats, podem millorar les condicions dels més desafavorits i promoure la solidaritat, la justícia social, el respecte i la igualtat.

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X