octubre, 2019

07oct16:3018:30Taula Rodona: Defensem el Treball DecentAmb aquesta jornada es volem denunciar la precarietat que pateix el món del treball i la necessitat urgent d’adoptar les mesures necessàries per aconseguir que el treball sigui una realitat accessible per a totes les persones.

more

detall de l'esdeveniment

El 7 d’octubre es celebra la Jornada Mundial del Treball Decent, en la qual es denuncia la precarietat que pateix el món del treball i la necessitat urgent d’adoptar les mesures necessàries per aconseguir que el treball sigui una realitat accessible per a totes les persones.

Des de la iniciativa de l’església pel treball decent, es posa el focus en els efectes negatius de la precarietat laboral: vulneració de drets, persones explotades, sous que no responen amb les hores de treball realitzades, inseguretat en el lloc de treball, subjectes a una flexibilitat que acaba trencant la dimensió personal de les persones treballadores al fer difícil, una veritable conciliació entre el treball, la família, descans, participació social i oci.

Aquest any, des del Programa de Formació i Inserció, organitzem una taula rodona amb el lema “Defensem el Treball Decent“, amb l’objectiu de sensibilitzar i fer incidència comunitària sobre els drets dels treballadors/es de la neteja, i cuidadors/es i dels drets de les persones que son cuidades.

hora

(Dilluns) 16:30 - 18:30

ubicació

Casa de l'Esglèsia

C/ d'Armenteres 35

organitzador

Programa de Formació i Inserció Laboralsecretaria@caritassantfeliu.cat Carrer d'Armenteres, 35. 08980 Sant Feliu de Llobregat

Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
Curs Basic de Voluntariat de Càritas
X