octubre, 2019

07oct16:3018:30Taula Rodona: Defensem el Treball DecentAmb aquesta jornada es volem denunciar la precarietat que pateix el món del treball i la necessitat urgent d’adoptar les mesures necessàries per aconseguir que el treball sigui una realitat accessible per a totes les persones.

more

detall de l'esdeveniment

El 7 d’octubre es celebra la Jornada Mundial del Treball Decent, en la qual es denuncia la precarietat que pateix el món del treball i la necessitat urgent d’adoptar les mesures necessàries per aconseguir que el treball sigui una realitat accessible per a totes les persones.

Des de la iniciativa de l’església pel treball decent, es posa el focus en els efectes negatius de la precarietat laboral: vulneració de drets, persones explotades, sous que no responen amb les hores de treball realitzades, inseguretat en el lloc de treball, subjectes a una flexibilitat que acaba trencant la dimensió personal de les persones treballadores al fer difícil, una veritable conciliació entre el treball, la família, descans, participació social i oci.

Aquest any, des del Programa de Formació i Inserció, organitzem una taula rodona amb el lema “Defensem el Treball Decent“, amb l’objectiu de sensibilitzar i fer incidència comunitària sobre els drets dels treballadors/es de la neteja, i cuidadors/es i dels drets de les persones que son cuidades.

hora

(Dilluns) 16:30 - 18:30

ubicació

Casa de l'Esglèsia

C/ d'Armenteres 35

organitzador

Programa de Formació i Inserció Laboralsecretaria@caritassantfeliu.cat Carrer d'Armenteres, 35. 08980 Sant Feliu de Llobregat

Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
Curs Basic de Voluntariat de Càritas
X