Éxit de participació en la Verema Solidària

Més de 200 persones es van aplegar a les vinyes de la Finca Parera de Sant Llorenç d’Hortons, per participar en la primera edició de la Verema solidària.

Aquesta iniciativa de micromecenatge, va sorgir de la Finca Parera, que va tenir la idea de realitzar aquesta Verema Solidària en benefici d’entitats que lluiten contra la pobresa. En aquesta primera edició les entitats escollides han estat l’Associació de familiars i afectats per malaltia mental del Garraf i els reforços educatius de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat.

Els participants van poder veremar durant una estona, tot seguit van poder fer una visita a les vinyes de producció ecològica i de cultiu biodinàmic, fer un tast de vins i acabar amb un dinar de germanor entre les vinyes de la Finca Parera.

Del raïm veremat en aquesta activitat s’el·laborarà un vi solidari, que també servirà per contribuir en la campanya de micromecenatge, i que ajudarà a Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat a poder adquirir suports digitals i material informàtic per als reforços educatius dels diferents municipìs de la diòcesis, on s’està duent a terme aquest projecte de reforç educatiu.
Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X