Jornada Institucional de la Passió d’Olesa per Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat

Un any més la Passió d’Olesa de Montserrat, ha celebrat la Jornada institucional a favor de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat.

La Passió d’Olesa de Montserrat mostra de nou la seva vessant més solidària i destina part de la recaptació d’aquest passat diumenge, 8 d’abril, a projectes d’acció social que Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat desenvolupa al territori de la diòcesi, que abasta municipis de les comarques del Garraf, l’Alt Penedès, el Baix Llobregat i part de l’Anoia.

Aquesta ha estat la segona temporada que es du a terme aquesta iniciativa solidària. Des de La Passió, a través de Càritas Parroquial d’Olesa, es va contactar amb Càritas Diocesana amb la voluntat de solidaritzar-se amb les persones més desafavorides de la nostra societat. Fruit d’aquesta voluntat, es va procedir a la signatura d’un conveni que fa possible aquesta col·laboració solidària. 

Durant la representació, Càritas va disposar d’un espai al teatre per poder donar informació i sensibilitzar els espectadors, sobre la tasca que realitza al territori i les situacions d’injústicia social que vivim en la nostra societat.

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X