Medalla d’Honor de la Ciutat de Viladecans per a Càritas Interparroquial de Viladecans-St. Climent

En l’acte celebrat a l’Atrium de Viladecans el passat dimarts 20 de gener, Mn. Joan Puig, responsable de Càritas Interparroquial de Viladecans- St. Climent, va recollir, de mans de l’alcalde, l’esmentada distinció.

En el Ple Municipal del dia 18 de desembre del 2014, es va aprovar la concessió de la Medalla d’Honor de la ciutat de Viladecans, a títol postum a la Sra. Eulàlia Amat i Targa i al Sr. Manuel Gallardo Méndez i com a Conecessions honorífiques a Càritas Interparroquial de Viladecans-St. Climent i a Creu Roja de Viladecans.

L’acte es va celebrar a l’Atrium de Viladecans al vespre del dia d’ahir. Per part de Càritas, va ser Mn. Joan Puig, rector de la Parròquia de Sant Joan Baptista de Viladecans i responsable de Càritas, qui va recollir la distinció de mans de l’alcalde, el Sr. Carles Ruiz Novella.

Càritas Interparroquial continua desenvolupant la seva tasca d’atenció a les persones més desafavorides de la ciutat, a través dels diferents projectes i serveis que desenvolupa. El Banc d’aliments, la botiga de roba usada, el reforç educatiu per nens de primària, el Centre d’acollida i formació en la llengua per adults i tota la resta de suport i ajudes econòmiques, que en coordinació amb els serveis socials de l’Ajuntament, realitza.

Càritas te a les persones en el centre de la seva tasca, vetllar per aconseguir un món més just on els drets i la dignitat de les persones no sigui vulnerat, és la seva raó de ser, per aquest motiu és important treballar en xarxa amb els altres agents social de la ciutat, i per tant participa en la Taula de coordinació per a la cobertura de necessitats bàsiques a Viladecans, precisament per unir els esforços i aconseguir que les persones i la seva dignitat en surtin beneficiades.

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X