Prop de 50 persones tindran un habitatge digne gràcies als 19 pisos que la Fundació Família i Benestar Social destina a Càritas Diocesana de Barcelona i a Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat

Les tres institucions signen un conveni de col·laboració per a què aquests habitatges es destinin a persones que han estat desnonades o que tenen greus dificultats d’allotjament.

Aquest matí ha tingut lloc la signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació Família i Benestar Social (FIBS) i Càritas Diocesana de Barcelona i de Sant Feliu de Llobregat, mitjançant el qual FIBS destina 19 habitatges de diferents promocions per allotjar persones amb dificultats greus. Josep Mª Gasol, president de FIBS, ha expressat el seu desig de mantenir viva la voluntat originària de la Fundació. Salvador Busquets, director de Càritas Diocesana de Barcelona, i Joan Torrens, director de Càritas Diocesana de Sant Feliu, han expressat el seu agraïment per aquest conveni que té una durada de cinc anys, prorrogable.

Aquest conveni es concreta en la cessió de 10 habitatges per part de la FIBS a Càritas Diocesana de Barcelona i 9 a Caritas Diocesana de Sant Feliu, per un període de 5 anys amb l’objectiu que Càritas Diocesana de Barcelona i de Sant Feliu de Llobregat hi allotgin famílies o persones usuàries, amb les quals també desenvoluparan plans d’inclusió social. Els habitatges cedits seran gestionats per la Fundació Foment de l’Habitatge Social, depenent de Càritas Diocesana de Barcelona, la qual compta amb un parc d’un total de 309 habitatges d’inclusió social.

Per dur a terme el seu objectiu d’acollida de les persones amb dificultats, Càritas Diocesana de Barcelona i Càritas Diocesana de Sant Feliu necessiten disposar d’habitatges. És per això que s’ha signat aquest conveni, a través del qual s’estableix una col·laboració i suport mutu que es concreta en la cessió d’habitatges, en règim de lloguer social, per donar resposta a situacions d’emergència social provinents de persones sense llar, que han estat desnonades per dificultats econòmiques o que tenen dificultats greus d’allotjament.

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X