Ramon E. Carbonell Pujol nou director de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat

Mons. Agustí Cortés Soriano, bisbe de Sant Feliu de Llobregat, ha nomenat el Sr. Ramon E. Carbonell Pujol nou director de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat.

El Sr. Ramon E. Carbonell i Pujol nascut a Vilanova i la Geltrú al 1969 ha desenvolupat la seva tasca professional en l’àmbit de la gestió de centres educatius. Entre el 2009 i el 2011 va dur a terme tasques de cooperació en una escola en la segona província més pobre d’Argentina. Va ser coordinador de Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú de gener de 2012 a octubre de 2016, en que es va incorporar a l’estructura professional de Càritas Diocesana com a responsable de l’Àmbit de Desenvolupament Institucional. Ha estat conseller de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat des del mes de novembre de 2013.
Aquest nomenament té lloc, segons els Estatuts de Càritas Diocesana, en esgotar-se el període de cinc anys establert en el moment de la designació de l’anterior director. En aquest mateix consell extraordinari, el Bisbe Agustí Cortés va renovar els càrrecs d’una part important dels membres del Consell i de la secretària General, Ana M. Rubio.
El Sr. Ramon Carbonell pren el relleu al Sr. Joan Torrents i Andreu, que ha estat director de Càritas Diocesana durant els seus primers cinc anys d’existència. Al març de 2013 va tenir lloc l’acte formal de constitució de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat i a inicis del 2014 va començar a funcionar de forma autònoma i no com a part de Càritas Diocesana de Barcelona, com fins aleshores. Durant aquest període s’ha consolidat tota la feina que ja venia realitzant Càritas en el territori durant l’etapa anterior i, conjuntament amb les Càritas parroquials s’ha treballat per desenvolupar i millorar l’atenció a les persones més necessitades de la diòcesi. En aquest sentit s’han creat nous programes i s’han posat en funcionament nous projectes relacionats amb l’atenció a les persones sense llar, la infància i adolescència, la inserció laboral o la nova empresa d’inserció “Brins d’oportunitats”.
En el comunicat de nomenament que Mons. Agustí Cortés ha fet públic, ha volgut agrair la dedicació del Sr. Joan Torrents en aquests cinc anys, que de forma voluntària ha exercit com a director i ha desitjat que el Sr. Ramon Carbonell pugui desenvolupar una molt bona tasca que reverteixi en bé de les persones en situació d’exclusió de la nostra diòcesi.

Nomenament del Bisbe Agustí.pdf (326.2KB)

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X