Salvador Busquets, nou director de Càritas Diocesana de Barcelona

El Sr. Cardenal arquebisbe Dr. Lluís Martínez Sistach, president de Càritas Diocesana de Barcelona, ha nomenat el Sr. Salvador Busquets Vila nou director.

 

El Sr. Salvador Busquets és nascut l’any 1958, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, formació que ha completat amb diversos postgraus, entre ells Fiscalitat i Màrqueting.  Ha desenvolupat la seva trajectòria en l’empresa privada fins l’any 1995 en què es va incorporar a l’organització Arrels Fundació com a coordinador general i posteriorment com a director de la mateixa, on ha prestat el seus serveis per un període de disset anys. Actualment, és el coordinador de les entitats socials de la Companyia de Jesús a Catalunya.

Ha estat membre de diferents plataformes relacionades amb la pobresa i l’exclusió social: Vocal del Consell Assessor de Polítiques Socials i Familiars de la Generalitat de Catalunya (CAPSIF), membre de la Vocalia de Pobresa de l’ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), i del Grup de Treball  d’Habitatge de la Taula del Tercer Sector, entre d’altres.

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X