Se celebra el primer Consell de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat

Dia: 15.11.2013

En aquest primer consell, el Bisbe Agustí, va anomenar els nous consellers que composaran aquest òrgan.


El passat 16 de març, s’esdevenia l’acte formal de constitució de la nova Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, amb la presència del Bisbe Agustí, el Consell Episcopal i els primers membres escollits, del Consell de Càritas. Aquell acte va ser imprescindible per iniciar els tràmits jurídics eclesials i civils, que permetessin que la nova Càritas de Sant Feliu pogués començar a exercir les seves funcions.

Va ser al més de juny, durant la celebració de la LXX Assemblea Generals de la confederació de Càritas espanyola, en que per aclamació de la resta de Càritas Diocesanes, es va reconèixer Càritas Diocesana de Sant Feliu, conjuntament amb la de Terrassa, com a nou membre de ple dret de la Confederació.

Aquests, han estat alguns dels passos que han anat fent possible que la Càritas de la nostra diòcesi vagi sent una realitat. Ahir dia 14 de novembre del 2013, a les 17h, als locals de Càritas a la Casa de l’Església de Sant Feliu de Llobregat, es va celebrar el primer consell de Càritas Diocesana. Aquest òrgan és el que haurà de prendre i adoptar les decisions que afectaran al funcionament, la organització i la tasca que desenvoluparà la nova Càritas diocesana.

En aquest primer consell, presidit per el Bisbe Agustí, hi eren presents Mn. Joaquim Rius, Delegat Episcopal de Càritas, el director Sr. Joan Torrents, la secretaria general Sra. Anna Maria Rubio i la Sra. Conxa Marquès com a consellera.

En l’ordre del dia, que preveia que es poguessin abordar diferents punts, figurava un dels punts més importants, que era el nomenament de 4 nous consellers, el Sr. Josep Arayo, Sra. Rosa Maria Pol, Sr. Ramón Carbonell i Sr. Miquel Fonts. Així doncs quedava constituït el nou consell de Càritas Diocesana, tot i que encara s’hi podria incorporar algun nou conseller.

Mons. Agustí Cortés, va encoratjar als nous consellers a poder desenvolupar la tasca que els ha estat encomanada, conscients de la responsabilitat que han assumit i agraint-los aquest compromís.

Decret_Constitucio_Consell_de_Caritas_Diocesana.pdf (338,8KB)

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X