Teatre solidari amb Càritas Diocesana de Sant Feliu

L’agrupació Cultural Mn. Cinto Verdaguer de Viladecans, va representar el Musical Mamma Mia! En Benefici de Càritas

El passat diumenge dia 25 d’octubre, el centre parroquial de Sant Feliu de Llobregat, va acollir als prop de 40 membres de l’Agrupació Cultural Mn. Cinto Verdaguer, que van fer gaudir al públic amb la representació del Musical Mamma Mia!. Es tracta d’una companyia amateur de Viladecans, que va fer la proposta a Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat de poder fer aquesta representació benèfica, i la recaptació per les entrades va anar destinada íntegrament a Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat.

Joan Torrents, director de Càritas Diocesana, va voler agrair aquesta iniciativa solidària, i sobretot a la gent de Sant Feliu i dels municipis del voltant que van assistir a la representació, fent un acte de solidaritat i altruisme.
Per altre banda els membres de la companyia, es van mostrar molt disponibles a poder repetir aquesta iniciativa solidària, amb una voluntat de poder ajudar a les persones més desafavorides del nostre territori.
Les persones que van assistir a la representació, van poder gaudir d’una estona molt divertida, recordant les cançons del mític grup ABBA, que van acabar fent ballar a més d’un.

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X