Volem donar les gràcies a tots els voluntaris, tècnics i participants de Càritas durant aquest darrer curs

Després d’un intens curs i d’una gran tasca realitzada, voluntaris i participants dels diferents projectes de Càritas, han participat en diferents activitats de final de curs.

Tot i que l’acció de les diferents Càritas no s’atura, aprofitant el final de curs i l’arribada de l’estiu, han estat diverses les celebracions i trobades que s’han desenvolupat.

Aquestes activitats que han realitzat els projectes i les diferents Càritas parroquials, han servit per poder fer balanç de tota la feina desenvolupada durant el curs, i poder agrair als voluntaris la seva dedicació i esforç.

Els voluntaris i educadors dels reforços educatius de Càritas a la diòcesis de Sant Feliu de Llobregat, es van trobar a la Casa de l’Església en una jornada formativa, per compartir i treballar des de les potencialitats dels infants.

Projectes com el matern de Sant Feliu, el centre d’Acollida Abraham de Vilafranca, els reforços educatius de Vilafranca, Gavà, Vilanova… Han organitzat diverses activitats per celebrar el final de curs. El parc d’atraccions del Tibidabo, el Cosmo Caixa o la Sagrada família han estat alguna de les destinacions dels participants i beneficiaris dels diferents projectes de Càritas.

Per als voluntaris de les Càritas parroquials, també ha estat un moment de trobada de germanor, per compartir i fer balanç del curs, però també com a agraïment de la tasca desenvolupada i la seva dedicació. A Castelldefels, els més matiners, ja van realitzar la trobada al més d’abril. A Vilanova i la Geltrú, els voluntaris van gaudir d’un espectacle de màgia i d’un berenar, a Vilafranca del Penedès també es va celebrar la tradicional trobada de final de curs amb un sopar, a Gavà va ser el dinar de Germanor i a Esplugues de Llobregat la parròquia de Santa Magdalena i els voluntaris de Càritas es van aplegar tot sopant a la fresca. A Viladecans un any més, la jornada de reflexió amb els voluntaris va acabar amb la celebració de l’Eucaristia i un berenar.

Aprofitem des de Càritas Diocesana per manifestar el nostre més sentit agraïment a totes aquestes persones que fan possible l’acció de Càritas i que lluiten amb gestos per un món més just i fratern.

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X