Activitats d’estiu amb Cor

Clubs i casals acullen infants de famílies en situació de vulnerabilitat en les activitats de lleure d’estiu.

 

 

Durant aquest estiu, gairebé un centenar d’infants de la nostra diòcesi que pertanyen a famílies en situació de vulnerabilitat, han pogut participar d’activitats d’estiu en casals i clubs, gràcies a acords, convenis i donacions d’entitats a Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat.

Per un costat, 13 infants han participat sense cost a les activitats del Club Tennis Andrés Gimeno (Castelldefels) i Club Tennis Vilanova (Vilanova i la Geltrú). Ambdós clubs, que pertanyen al programa de Clubs amb Cor de Càritas, han ofert un any més la possibilitat a infants de les seves ciutats, de poder gaudir d’estades esportives i servei de menjador de forma totalment gratuïta. Són infants que durant l’any assisteixen al reforç educatiu de Càritas a les seves localitats.

D’altra banda, el Centre d’Esplai de la Parròquia de La Geltrú (Vilanova i la Geltrú) ha finançat l’estada de dos infants més en una escola de la ciutat a través d’una fira solidària que es va fer el Nadal passat. I també mitjançant un conveni amb l’ajuntament de la mateixa ciutat, uns 80 infants en situació de vulnerabilitat alimentària i que s’han inscrit en activitats de lleure d’estiu en escoles de la ciutat, gaudiran d’ajudes per a poder dinar al mateix centre on assisteixen a fer les activitats. Aquesta proposta es gestiona des del projecte de La Mensa del Cor de Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú, que durant el curs escolar dóna suport a infants que requereixen de suport en una qüestió tant bàsica com l’alimentació.

Gràcies per totes les iniciatives que permeten a Càritas fer possible d’ajudar a tants nens i nenes.

 

 


Activitat del casal del CEIP Ginesta (Vilanova i la Geltrú)
Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X