Càritas interparroquial de Vilafranca del Penedès beneficiària de la Campanya de l’Ampolla

Els Joves Cristians de Vilafranca del Penedès van fer entrega a Càritas Interparroquial dels beneficis obtinguts per la Campanya de recollida de l’ampolla buida, que anualment organitzen en benefici d’alguna entitat social.

Com cada any el primer dissabte després de les festes de Nadal, a Vilafranca es va realitzar la Campanya de l’Ampolla, organitzada Pels Joves Cristians de Vilafranca del Penedès i coordinada per Mn. Agustí Roig, vicari de la Parròquia de Santa Maria. L’acte va comptar  amb la participació de totes les Parròquies de Vilafranca i una excel·lent col·laboració diversos voluntaris.

El benefici obtingut per la venda de les ampolles sempre es destina a una entitat de Vilafranca amb finalitats socials.
Enguany el destinatari ha estat Càritas Interparroquial i concretament el projecte del Centre d’Acollida Abraham, per a homes sense llar.

Divendres, dia 12 de maig, al despatx parroquial de Santa Maria, Mn Agustí Roig, acompanyat per la Paquita Pasqual, coordinadora de Càritas de Vilafranca i Juanjo Gonzàlez, responsable dels Joves Cristians de Vilafranca, es va fer l’acte d’entrega dels 4.700€ obtinguts en la campanya.

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X