Homenatge dels Xicots de Vilafranca a Paquita Pascual, Coordiandora de Càritas Interparroquial

En el marc del dia de les dones, la colla castellera dels Xicots de Vilafranca, ret homenatge a Paquita Pascual, la coordinadora de Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès.

Ahir diumenge dia 5 de març en la proximitat del Dia Internacional de les Dones – 8 de Març- , la colla dels Xicots de Vilafranca va retre un homenatge a la Coordinadora de Càritas Interparroquial de Vilafranca per la seva llarga dedicació com a voluntària i al  servei als més desafavorits.

Paquita Pascual Yebra 
va rebre la tercera edició de l’Homenatge a les Heroïnes anònimes “Carme Alomà”, després d’uns parlaments per part de l’historiador Joan Solé Bordes,  del Director de Càritas Diocesana  el Sr.  Joan Torrents i la Regidora d’Igualtat : la Sra.  Montse Arroyo  se li van fer entrega d’uns petits obsequis. 

Acompanyada d’amics, la família i voluntaris de Càritas,  Paquita va rebre l’homenatge que  recull la seva sensibilitat social  enmig de festa , i en acabar els Xicots de Vilafranca i els Bous  de la  Bisbal del Penedès van dedicar-li uns pilars.

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X