Homenatge dels Xicots de Vilafranca a Paquita Pascual, Coordiandora de Càritas Interparroquial

En el marc del dia de les dones, la colla castellera dels Xicots de Vilafranca, ret homenatge a Paquita Pascual, la coordinadora de Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès.

Ahir diumenge dia 5 de març en la proximitat del Dia Internacional de les Dones – 8 de Març- , la colla dels Xicots de Vilafranca va retre un homenatge a la Coordinadora de Càritas Interparroquial de Vilafranca per la seva llarga dedicació com a voluntària i al  servei als més desafavorits.

Paquita Pascual Yebra 
va rebre la tercera edició de l’Homenatge a les Heroïnes anònimes “Carme Alomà”, després d’uns parlaments per part de l’historiador Joan Solé Bordes,  del Director de Càritas Diocesana  el Sr.  Joan Torrents i la Regidora d’Igualtat : la Sra.  Montse Arroyo  se li van fer entrega d’uns petits obsequis. 

Acompanyada d’amics, la família i voluntaris de Càritas,  Paquita va rebre l’homenatge que  recull la seva sensibilitat social  enmig de festa , i en acabar els Xicots de Vilafranca i els Bous  de la  Bisbal del Penedès van dedicar-li uns pilars.

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X