fbpx

Càritas ha assumit el compromís de treballar pel benestar de les famílies i dels seus infants, amb la voluntat i alhora el repte de donar resposta a la necessitat de tenir un suport per a millorar les oportunitats i la inclusió de nens i nenes afectats per situacions de vulnerabilitat i manca de recursos.

És molt important poder donar suport a acadèmic a totes les nenes i nens que participen als diversos reforços educatius que tenim a Càritas. Però tampoc podem obviar el treball de creixement personal i emocional, donat que és la base per poder obtenir una millora en l’aprenentatge d’aquests infants. Aquest aspecte és el que es treballa també amb els adolescents als diversos projectes Brúixola; on se’ls ofereix el també dinar.

0

infants i adolescents participants

  • El refuerzo para mi significa mucho, porque aquí es donde yo he aprendido muchas cosas... Aquí es donde me enseñaron a luchar por las cosas que quiero.

    Por la acogida que he recibido, me he sentido como parte de una familia que me ayuda, me apoya, me quiere y yo quiero.

    Ikram
  • La Brúixola es un espacio donde poder organizar y realizar mis tareas y deberes. Un sitio donde podemos trabajar tranquilamente y hablar de nuestras cosas. Es diversión, amistad y ayuda.

Notícies

Dia Internacional de la Infància

Càritas reclama a Barcelona mesures urgents per garantir els drets dels nens i les nenes més vulnerables

Dia internacional de les famílies

Càritas constata el retrocés dels nivells d’exclusió de moltes famílies a causa del coronavirus. La pandèmia està colpejant amb major duresa a les llars que abans de l’impacte de la Covid-19 estaven en situació més vulnerable. En el Dia Internacional de les Famílies, Càritas alerta sobre l’impacte del coronavirus en les condicions de desprotecció de […]

La Bretxa digital i educativa es fa evident

La desigualtat educativa es dispara a les llars en exclusió social, on a la precarietat econòmica i residencial se sumen barreres tecnològiques. La Bretxa Digital i educativa aflora en aquest període excepcional. Els efectes socials causats per la crisi del coronavirus i les condicions de confinament decretades dins de l’estat d’alarma està multiplicant les dificultats […]

‘Càritas Al Teu Costat’

informa’t de tot el que femCompartir
Fes un donatiu Make a member
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X