Trajectòria personal i laboral dels membres del Consell

 • Agustí Cortès Soriano
  Agustí Cortès Soriano President

  (València, 1947)

  Llicenciat en teologia, l’any 1993 es doctorà en teologia a la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma. Fou ordenat sacerdot el 23 de desembre de 1971. Fou nomenat bisbe d’Eivissa el febrer de 1998 i rebé l’ordenació episcopal l’abril de 1998. El 12 de setembre de 2004 inicià el seu ministeri com a primer bisbe de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, a la catedral de Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat.

 • Ramon E. Carbonell i Pujol
  Ramon E. Carbonell i Pujol Director

  (Vilanova i la Geltrú, 1969)

  Ha desenvolupat la seva tasca professional en l’àmbit de la gestió de centres educatius. Va ser coordinador de Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú de gener de 2012 a octubre de 2016, en que es va incorporar a l’estructura professional de CDSF com a responsable de l’Àmbit de Desenvolupament Institucional. Va ser nomenat membre del Consell diocesà de Càritas el mes de novembre de 2013. Des del 30 de novembre de 2018, és el director de Càritas diocesana.

 • Mn Ramon Maria Bosch Vendrell
  Mn Ramon Maria Bosch Vendrell Delegat episcopal

   (Sant Vicenç dels Horts, 1966).

  Actualment Rector de Santa Maria de Piera (i esglésies sufragànies de Ca n’Aguilera i Bedorc), de Sant Pere dels Hostalets de Pierola, de Sant Bartomeu de Vallbona d’Anoia, de Sant Salvador de Cabrera i administrador Parroquial de Santa Maria de la Llacuna i de Sant Pere de Vilademàger. Arxiprest de Piera- Capellades. Nomenat Delegat Episcopal a Càritas diocesana el mes de juliol de 2019 prenent el relleu de Mn. Anton Roca Roig.

 • Concepció Marquès i Vidal
  Concepció Marquès i Vidal Secretària general

  (L’Hospitalet de Llobregat, 1958)

  És professional de Càritas des de l’any 1988. En una primera etapa va desenvolupar la seva tasca a Càritas Diocesana de Barcelona, on des del 1994, va treballar directament al territoride l’actual Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat. Al 2013, va entrar a formar part de la nova Càritas de Sant Feliu de Llobregat d’on n’és membre del Consell des del mateix any. Actualment és la secretària general. És membre del Comitè de Direcció de CDSF.

 • Ana Rubio i García
  Ana Rubio i García Consellera

  (Barcelona, 1953)

  Ha estat vinculada a Càritas a través del voluntariat des de l’any 1999 a la Parròquia de Santa Magdalena d’Esplugues de Llobregat. Ha estat Secretària General de CDSF des del moment de la seva creació, fins el 2022.

 • Jaume Luján i Escoto
  Jaume Luján i Escoto Conseller

  (Turis, 1955)

  És pèrit mercantil i en la seva etapa professional ha treballat en banca. És voluntari de Càritas a Sant Sadurní d’Anoia i en l’actualitat és el secretari de junta de la Càritas Parroquial de la mateixa localitat. Pertany a Consell de Càritas Diocesana des de setembre de 2016.

 • Josep Arayo i Sánchez
  Josep Arayo i Sánchez Conseller

  (Vilafranca del Penedès, 1947)

  Va treballar professionalment com a informàtic d’explotació. És va incorporar com a voluntari a Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès l’any 2010, d’on en l’actualitat n’és el tresorer. És conseller de CDSF des del mes de novembre de 2013.

 • Miquel Font i Sagristà
  Miquel Font i Sagristà Conseller

  (Sant Vicenç dels Horts, 1949)

  Va desenvolupar la seva trajectòria professional en el camp de la banca. Posteriorment va ser regidor de les àrees econòmica i social de l’ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. Actualment és coordinador de la Càritas Interparroquial de la mateix ciutat, on hi va entrar de voluntari l’any 2013, i membre del Consell Diocesà des del mes de novembre de 2013.

 • Juan Moreno i Rueda
  Juan Moreno i Rueda Conseller

  (Barcelona, 1946)

  Químic de professió, ja jubilat, és voluntari de Càritas Interparroquial de Viladecans – Sant Climent de Llobregat des de l’any 2012, i membre del Consell des del febrer de 2014.

 • Rosa Maria Pol i Pons
  Rosa Maria Pol i Pons Consellera

  (Santa Susanna- El Maresme, 1961)

  És administrativa de formació i voluntària de Càritas d’Esparraguera des de l’any 2003. Actualment n’és la coordinadora i membre del Consell des del mes de novembre de 2013.

 • Antoni Marrugat Harris
  Antoni Marrugat Harris Conseller

  (Vilanova i la Geltrú, 1954)

  Ha desenvolupat la seva trajectòria professional en el camp de l’educació, sent professor i director, durant molts anys, de l’Escola Ginesta de Vilanova i la Geltrú.

  Va formar part, durant més de 20 anys, de l’equip d’Acollidors de Promesos de la Parròquia de Santa Maria de la Geltrú. Actualment és coordinador de la Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú, on hi va entrar de voluntari l’any 2015, i membre del Consell Diocesà des del mes de juny de 2019.

 • Yolanda Ruiz Salamanca
  Yolanda Ruiz Salamanca Consellera

  (Barcelona, 1972)

  Vinculada a Càritas a través del voluntariat i també com alumna de pràctiques de Treball Social des de l’any 1993. Es professional de Càritas des de l’any 2000 desenvolupant tasques de treballadora social a Càritas diocesana de Barcelona en el territori de l’actual Bisbat de Sant Feliu de Llobregat.

  Des de gener de 2022 és Cap de l’Àmbit d’Acció Social i membre del Comitè de Direcció de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat.

 • Francesc Arnaez Bertran
  Francesc Arnaez Bertran Conseller

  (Vilanova i la Geltrú, 1979)

  Treballador social i comunicador Audiovisual, vinculat a Càritas professionalment des de 2004. Primer a Càritas diocesana de Barcelona desenvolupant tasques de treballador social i posteriorment a Càritas diocesana de Sant Feliu de Llobregat com a responsable de comunicació i sensibilització. Ha estat vinculat en diferents etapes a les parròquies de Sant Antoni abat  i Sant Joan Baptista de Vilanova i la Geltrú.

Els membres del Consell no comparteixen responsabilitat en cap altre institució.

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència Turquia
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X