Entitats eclesiàstiques celebren el suport parlamentari a la regularització extraordinària de migrants

Entitats eclesiàstiques celebren el suport majoritari de l’arc parlamentari a la consideració de la Iniciativa Legislativa Popular per a la regularització extraordinària de persones estrangeres

La Conferència Espanyola de Religiosos (CONFER), Càritas, el Departament de Migracions de la Conferència Episcopal Espanyola i la Xarxa d’Entitats per al Desenvolupament Solidari (REDES) celebren l’ampli suport dels grups polítics en la votació sobre la consideració de la ILP (Iniciativa Legislativa Popular) per a la regularització extraordinària de persones migrants.

Aquest pas permet donar continuïtat al recorregut parlamentari d’aquesta proposta de llei, donant resposta a una reivindicació amb un sòlid suport social. Amb l’inici d’aquest nou període de debat, reflexió i esmenes, confiem que les futures negociacions estiguin marcades per la cerca de consensos per abordar amb responsabilitat una realitat que ha de ser tractada com una qüestió d’Estat.

Les entitats signants encarreguen a tots els partits polítics aprofitar aquesta ocasió històrica per finalitzar aquest procés amb l’aprovació d’una regularització que procuri una autorització de residència i un marc de drets per a les aproximadament 500.000 persones que es troben actualment vivint al nostre país en situació administrativa irregular.

La ILP sobre la regularització extraordinària de persones estrangeres és fruit d’un procés iniciat des de la societat civil l’any 2021, i que ha comptat amb el suport, a través de les seves signatures, de més de 700.000 persones i de 900 organitzacions.

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X