Nova trobada de coordinadores i coordinadors de les Càritas Parroquials

Al voltant de 45 representants de les 23 Càritas parroquials, van participar en la jornada de treball del passat dissabte dia 16 de març.

Reunió de Coordinadors de les Càritas Parroquials

El passat dissabte dia 16 de març, a la parròquia de Sant Maria d’Olesa de Montserrat, es va desenvolupar una nova t

robada de coordinadores i coordinadors de les Càritas parroquials de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat. En la línia de seguir treballant de manera coordinada com a part de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, els prop de 45 participants en la trobada, van poder treballar i abordar temes relacionats amb el funcionament i l’acció de les diferents Càritas del territori de la diòcesis.

En la primera part de la trobada i que va durar tot el matí, els representants de la Càritas parroquial d’Olesa  de Montserrat van acollir i donar la benvinguda a la resta de companys de les diferents Càritas del territori. Tot seguit i després de la pregària inicial a càrrec de Mn. Anton Roca, delegat de la Càritas Diocesana, es va iniciar una jornada de treball intensa. Amb les intervencions de Ramon Carbonell, director de Càritas Diocesana i de Conxa Marques, Sub directora i responsable de l’Acció social, es van anar treballant i repassant diferents temes relacionats amb el funcionament tant de Càritas Diocesana com de les diferents Càritas parroquials.
Va ser també un moment per continuar amb el treball iniciat en la primera Assemblea de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, que havia deixat nous reptes i encàrrecs per anar desenvolupant durant aquests propers anys. Així dons el treball del Pla estratègic, la visió, els valors i els nous eixos, va centrar una part important de la jornada, amb un treball de reflexió i la posada en comú final.
Un cop acabada aquesta primera part de treball, un bona part dels assistents, van continuar amb la part més lúdica de la trobada, on van poder gaudir d’una visita guiada al Municipi d’Olesa de Montserrat, un dinar compartit i finalment gaudir de la representació de la Passió D’Olesa, que celebrava aquest mateix dia la jornada institucional en benefici de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat.
Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X