Pa amb Oli solidari a Molins de Rei

Al voltant de 130 participants i 1.560€ recaptats han participat en una nova edició del Pa amb Oli solidari de Càritas Interparroquial de Molins de Rei.

Pa amb Oli Solidari de Càritas Interparroquial de Molins de Rei

El passat divendres dia 7 de juny es va celebrar al menjador del col·legi Manyanet de Molins de Rei la desena edició del PA AMB OLI SOLIDARI, organitzat per Càritas Interparroquial de Molins de Rei. Hi van participar 130 persones, que van compartir un àpat auster compost de pa, oli, sal o sucre, olives, aigua, una poma i un tros de coca; tots aquests productes donació de diversos establiments de la Vila.
Abans de l’àpat, però, els assistents van poder escoltar la presentació del projecte al qual aquest any es dedicaven els beneficis: GUEOPIC ( Atenció a les persones amb dificultat comunicativa). A càrrec del president de l’associació el Sr. Dani Andreu.
De la venda dels tiquets i altres donatius es van recollir 1.560€ que es destinaran a aquest projecte. L’acte va ser organitzat pels voluntaris de Càritas i va comptar també amb la participació de diversos representants de l’Ajuntament de la Vila i del director i sotsdirectora de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, en Ramon E. Carbonell i na Conxa Marqués.
Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X