Mn. Ramon Bosch, nou delegat episcopal de Càritas

El Bisbe Agustí Cortés ha fet públics els nous nomenament, en que entre d’altres ha designat Mn. Ramon Bosch com a delegat episcopal de Càritas Diocesana.

Mn Ramon Maria Bosch Vendrell

Avui 16 de Juliol, festivitat de la Mare de Déu del Carme, Mons. Agustí Cortés bisbe de Sant Feliu de Llobregat ha fet públics els nous nomenaments en que ha designat Mn. Ramon Bosch coma delegat episcopal de Càritas Diocesana. Mn Ramon Bosch que en l’actualitat és rector de la parròquia de Piera, Cabrera d’Anoia, Hostalets de Pierola i Vallbona d’Anoia, és també el consiliari de la Càritas Parroquial de Piera.
El nou delegat pren el relleu a Mn. Anton Roca que ha estat delegat episcopal de Càritas des del novembre de 2014 i fins l’actualitat i que assumeix amb compromís la tasca de participar, representar i acompanyar a la Càritas Diocesana i tots els seus agents a nivell eclesial i espiritual.
Mn. Anton Roca, ha aprofitat la publicació dels nomenaments per felicitar al seu company i nou delegat episcopal desitjant-li una molt bona feina, alhora que ha donat les gràcies al Bisbe Agustí Cortés per la confiança dipositada en ell durant tots aquests anys, així com a tots les persones de les diferents Càritas parroquials i de la diocesana amb qui ha compartit l’exercici de la Caritat a la nostra diòcesi.
Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X