Curs bàsic de voluntariat social per a joves

Un cap de setmana de formació, però també de convivència i de transformació personal.

Aquest passat cap de setmana, un grup de joves d’entre 16 i 25 anys han participat al Prat de Llobregat, en el primer curs bàsic de voluntariats social, adreçat a joves que Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat ha organitzat conjuntament amb la Delegació de joventut del Bisbat.

El curs ha comptat amb el suport de l’escola de Formació del Voluntariat de Càritas Diocesana de Barcelona i el reconeixement de la Generalitat de Catalunya i és el primer pas per a tots aquests joves en el món del voluntariat social.

El format pensat com una estada de cap de setmana, ha permès als joves participar no només en un espai de formació, si no en un espai de convivència i de transformació personal. Han pogut viure moments de trobada amb altres joves que han estat ajudats per Càritas, amb els que han compartit les emocions i les experiències viscudes en els diversos moments vitals.

participants al curs

És molt important per Càritas però també per a tota la societat, actituds com les d’aquests joves decidits a aportar el seu granet de sorra per fer un món millor, des del seu compromís envers les persones que més malament ho estan passant, en el nostre cas, a la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat.

Compartir
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
On vols destinar la teva aportació?
Acció social Càritas
Emergència franja Gaza
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa
X